Adriatic Tennis Club u ofron fëmijëve tuaj mundësi të reja për të ushtruar tenis!

Këte vit klubi ynë hap dyert për fëmijët e të gjitha moshave që të marrin pjesë në një kamp stërvitor veror për një periudhë 1 javore.

  • Me studentët do të punojnë trajnerë të kualifikuar.
  • Qëllimi i kampit stërvitor është rritja e nivelit të lojës teknike dhe taktike si dhe zhvillimi i aftësive fizike për të luajtur tenis.
  • Zhvillimi i përgatitjes psikologjike dhe komunikimit.

Tajnimet janë në gjuhen Shqipe dhe Anglisht. Kjo është një mundësi e re për femijet tuaj që të kalojnë në një fazë tjetër në lojën e tenisit.

Datat e zhvillimit të këtij kampi veror janë si mëposhtë:

  • 11-18 Korrik
  • 18-25 Korrik
  • 25-01 Gusht
  • 01-08 Gusht
  • 08-15 Gusht

Jemi në pritje të aplikimeve tuaja.