Mirësevini në Shkodra Tennis Indoor 2021

Plotëso formularin dhe regjistrohu

[fluentform id=”4″]

Shkodra Tennis Club organizon turnen Shkodra Indoor 2021, +35 Vjeç dhe +45 Vjeç.

Datat e turneve:

16-19 Dhjetor 2021  +35 Vjeç dhe +45 Vjeç

Për më shumë informacion mund të kontaktoni:
Dino: +38 269 741 130
Alban Dani: +355 69 31 45 000